Csárdás Panzió

Balatoni régió - Hévíz

Csárdás Panzió, Hévíz
  • Cím: 8380 Hévíz, Dózsa Gy. u. 12.

Ajánlatkérés

Küldés
Csárdás Panzió, Hévíz

Az első Panziónk 500 méterre található a centrumtól, 8 db 2 ágyas, igényesen berendezett, erkélyes, fürdőszobás szobával várjuk kedves vendégeinket. Minden szobában minibár, TV, kávéfőző, hűtőszekrény, szobaszéf található. A gépkocsiknak zárt parkolóhely áll rendelkezésre.

 

A második Panziónk, melynek földszintjén Csárda jellegű Éttermünk működik 50 m-re található az A épülettől. Szintén 500 méterre található a centrumtól, 10 db 2 ágyas, erkélyes, fürdőszobás szobával várjuk kedves vendégeinket. Minden szobában minibár, TV, kávéfőző, hűtőszekrény, szobaszéf található. A gépkocsiknak zárt parkolóhely áll rendelkezésre.

Csárdás Panzió, Hévíz

Az első Panziónkban  8 db 2 ágyas, igényesen berendezett, erkélyes, fürdőszobás szobával várjuk kedves vendégeinket. Minden szobában minibár, TV, kávéfőző, hűtőszekrény, szobaszéf található. A gépkocsiknak zárt parkolóhely áll rendelkezésre.

A második Panziónkban 10 db 2 ágyas, erkélyes, fürdőszobás szobával várjuk kedves vendégeinket. Minden szobában minibár, TV, kávéfőző, hűtőszekrény, szobaszéf található. A gépkocsiknak zárt parkolóhely áll rendelkezésre.

Csárdás Panzió, Hévíz

Büféreggeli, ebéd, vacsora, (a B épületben) masszázs, takarítónő, telefon, fax, félpanzió, teljes panzió.
A közelben: fogorvos, akupunktúra, teljes kezelés a mozgásszervi betegségekre, gyógyfürdő, lovaglás. Budapesti körutazás, Pusztába utazás, szőlőhegyi party, gulyásparty.

Csárdás Panzió, Hévíz
  • Cím:8380 Hévíz, Dózsa Gy. u. 12.

Hévíz


Bizonyára már a pihenését tervezi, ha erre az oldalra kattintott. Mint leendő vendégünk, szeretne minél többet megtudni Hévízről, azért, hogy a jól...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás